Her blogger vi litt :-)

28. okt, 2017

Vi fikk en liten påskjønnelse og et koselig kort etter det flotte ettersøket vårt. Så artig å bli satt pris på, på denne måten.

All ære til Iris🐶👌👍. 

 

14. okt, 2017

Da er elgjakt uka mi over. Men det blir mere 👍🙂. Vi har skutt 3 av 5 elger.

10.10.17. Var min og hundenes dag.  Og for en dag!!

Først var det Iris og jeg som var på et kjempebra ettersøk, hos et nabolag, som hadde skadeskutt en kalv. Vi gikk ettersøk i ca 1/2 time, og Iris var helt klokkeren i søket sitt. Vi gikk rett på kalven og den ble avlivet.

To timer etterpå var det klart for postering i vårt eget lag. (Og i år, er det første året som bådet Iris og Asti er brukt som løshunder.)

Asti hadde los og kom med ei tvillingku rett til meg på post. Og den ene kalven ble skutt av meg. MIN FØRSTE ELG!! For en opplevese , og for min egen hund😀.

Både Iris og Asti fungerer utmerket som løs hunder, og "TauseBirgitte" har begynt å lose dere!!! Og hun begynner å få et godt søk👍.

Iris bruker vi forsiktig, pga forkalkninger, men hun har også hatt elglos, men det ble ikke skutt for henne. Og rådyrlos 😉.

14. okt, 2017

Mor har vært på gåsejakt. 😉😋

13. nov, 2016

I dag har vi vært i skogen hele dagen, på rådyrjakt. Noe fall ble det ikke i dag, men en kjempekoselig dag i skogen og kos ved bålet😋.